Home

Welkom

Low, Mid, High Power en experimentele Raketbouw is een leerzame, veilige en opwindende hobby die wordt beoefend door duizenden mensen wereldwijd!

Tripoli leden komen uit alle richtingen en in alle leeftijden. We hebben technici, medici, programmeurs, vrachtwagenchauffeurs, en wie men ook maar kan bedenken. We hebben zelfs enkele echte raket geleerden onder ons! Waar je ook vandaan komt en wat je ook doet in het dagelijkse leven, er is ruimte bij Tripoli niet alleen voor jou, maar ook je gehele familie.

Tripoli is een non-profit organisatie die zich toelegt op de vooruitgang en uitvoering van niet-professionele Low, Mid, High Power en experimentele Rocketry. Tripoli is opgericht in de Verenigde Staten en heeft leden en prefectures (onderafdelingen) in diverse landen rond de wereld.

Low, Mid, High Power en experimentele Rocketry heeft een uitstekend bewezen geschiedenis, met vastgestelde veiligheids codes om deelnemers, toeschouwers, land eigenaren en de gemeenschap te beschermen tijdens lanceringen.